Solar Teknik
 For informasjon om solfanger För information om solfångare

Besparingar


Solvärme är en gratis, ren, oändlig och miljövänlig energikälla. Solfångare används för att fånga in solstrålar och omvandla dess energi till värme.

Med ett solfångarsystem är det möjligt att spara mer än hälften (50% ) av årsförbrukningen av uppvärmning av vatten i ett hus där energin hämtas från solen. Solar Tekniks vakuumrörsolfångare ger energi till husets värmesystem och kranvatten.

Man brukar räkna med att en person i genomsnitt använder ca 60-70 liter varmvatten per dygn. Varje år bestrålar solen vårt land med ca 1000 kWh per kvadratmeter och det går åt ca 20.000 kWh för att värma upp ett hus samt förse ett hushåll med varmvatten under ett år.

Även en mulen dag produceras värme. När den ultravioletta strålningen stoppas av moln så passerar den infraröda strålningen och ger visst tillskott. Med en välisolerad ackumulatortank kan man lagra varmvatten för några dagars behov under mulna perioder.

BETALNINGSINFO
Faktura eller Delbetalning
Delbetala räntefritt!
Betala 50% vid leverans och resterande 50% efter 30dagar. Sedvanlig kreditupplysning görs.
Beställ via e-post! Inom 24 timmar får du en detaljerad orderbekräftelse.
info@solar-teknik.com
031-795 5100
Hetvatten solfångare
ST1 är vår kompletta och prisvärda solfångare för värme och varmvatten: 30 rör solfångare. Format: 2600mm L x 1975mm H, som ger 1910kWh/år. I paketet ingår stödben eller fäste, skruvsats, ett drivpaket som består av expansionskärl på 19 liter, styrlogikmätare med 2 st temperaturgivare samt en cirkulationspump och även termisk pasta, avluftningsventil och solfångarglasrör som reservdel.
Allt detta till ett pris på:
13 495:- inkl moms
Fraktfritt
FRAKTFRITT!

Gäller för våra solfångarpaket ST2 60 vakuumrör och ST3 90 vakuumrör eller fler.