Solar Teknik

Om Solar Teknik


Solar Tekniks solfångare är Keymark & SP märkta, med 8 års garanti.

Vi producerar och säljer våra solfångare direkt till kund från vår fabrik. Solar Teknik har inga mellanhänder involverade vilket innebär att vi kan ge våra kunder ett lågt pris och bra valuta för pengarna. En utmärkt produkt med 8 års garanti och en livslängd på 25 till 30 år!

I priset för våra solfångare ingår alltid moms samt skruvsats, benstöd, fötter/fäste och ett extra glasrör till solfångaren, ifall något oförutsett skulle inträffa. Alltså inga extra utgifter för detta!

Vi är alltid tillgängliga för dig. Allt för att ge dig en genuin support och den hjälp du behöver även under sommarens semestermånader. Vi levererar till alla adresser i Norden samt  Spanien.

Vår support är öppen måndag – fredag mellan kl. 08.00 och 17.00 via email: kontakt@solar-teknik.com. Vår e-mail är alltid öppen och vi ger dig svar inom 24 - 48 timmar.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig i fortsättningen.En färdigmonterad solfångare från Solar Teknik.
Beställ via e-post:
kontakt@solar-teknik.com
Hetvatten solfångare
ST1 är vår kompletta och prisvärda solfångare för värme och varmvatten: 30 rör solfångare. Format: 2600mm L x 1975mm H, som ger 1910kWh/år. I paketet ingår stödben eller fäste, skruvsats, ett drivpaket som består av expansionskärl på 19 liter, styrlogikmätare med 2 st temperaturgivare samt en cirkulationspump och även termisk pasta, avluftningsventil och solfångarglasrör som reservdel.
Allt detta till ett pris på:
13 495:- inkl moms
Fraktfritt
FRAKTFRITT!

Gäller för våra solfångarpaket ST2 60 vakuumrör och ST3 90 vakuumrör eller fler.