Solar Teknik

Solvärme med ROT-avdrag 30% av installationskostnaden
Solar-Teknik Solfångare är godkända av Solar Keymark, SP och Œ


Företag som ska leverera solfångare måste sedan januari 2011 ha Solar Keymark.

ROT-avdrag

ROT-avdrag innebär att man vid installation av våra solfångarsystem, kan ansöka om avdrag för 30% av arbetskostnaden för installationen – max 50 000:- för enskild person.

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som ROT-arbeten och ger rätt till skattereduktion om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du

• äger och som du bor i eller har som fritidsbostad
eller
• äger och som dina föräldrar bor i.

Du får däremot inte skattereduktion för att bygga ett helt nytt hus och inte heller för om- och tillbyggnad av nybyggda hus. Med nybyggt hus avses ett småhus som har värdeår fem år eller yngre.

Läs mer www.skatteverket.se.

Solenergi är gratis, tyst och förnybar. Den kan användas utan att smutsa ner miljön och lämnar inte ifrån sig skadliga utsläpp. Solvärmen är gratis, det är installationen som kostar och det är en engångskostnad.

Beställ via e-post:
kontakt@solar-teknik.com
Hetvatten solfångare
ST1 är vår kompletta och prisvärda solfångare för värme och varmvatten: 30 rör solfångare. Format: 2600mm L x 1975mm H, som ger 1910kWh/år. I paketet ingår stödben eller fäste, skruvsats, ett drivpaket som består av expansionskärl på 19 liter, styrlogikmätare med 2 st temperaturgivare samt en cirkulationspump och även termisk pasta, avluftningsventil och solfångarglasrör som reservdel.
Allt detta till ett pris på:
13 495:- inkl moms
Fraktfritt
FRAKTFRITT!

Gäller för våra solfångarpaket ST2 60 vakuumrör och ST3 90 vakuumrör eller fler.